Wie we zijn

Van je passie je beroep kunnen maken. Het is niet iedereen gegund, maar dat is precies wat ons, Rudy Daems en Jo Noyens, overkomen is.
Hierna volgt hoe we voorbestemd leken om samen aan de wieg te staan van RJ Projects en het bedrijf te laten uitgroeien tot wat het nu is.

Toen we elkaar leerden kennen, bleek niet enkel dat we dezelfde opleiding in avondonderwijs gemeen hadden, maar ook dat voor ons beiden het plezier van de job en de voldoening van het creëren van mooie projecten centraal stonden in onze dromen en toekomstplannen.
We hadden aanvankelijk, elk apart, onze hobby zien uitgroeien tot onze respectievelijke éénmanszaken Algemene schrijnwerkerij Rudy Daems en Jo Projects.
Samen meenden we de klanten echter nog meer te kunnen bieden en ontstond het idee om in september 2008 onze zaak, RJ Projects BVBA, op te richten.
Tevreden klanten zorgden voor de nodige mond aan mond reclame en onze droom werd werkelijkheid!
Met beiden een basisopleiding in elektriciteit, een sanitaire bijscholing en onze passie voor schrijnwerkerij, proberen wij vandaag de dag, op een klantvriendelijke manier en met alle mogelijke technische ondersteuning net dat ietsje meer te betekenen voor uw interieurwerken en totaalprojecten.

Rudy en Jo

Wat we doen